zaterdag 03 januari 2009 Er zijn 6 reacties deze week Blog

Nog even snel een blogje {#typing} voordat ik weer achter de potten en pannen verdwijn. Iets dat trouwens nog steeds niet gemakkelijk is want de keuken is nog steeds het klusgebied van mijn eigen Bob {#worker} de Bouwer.

Het nieuwe jaar heeft tot op heden een druk maar gezellig {#banana} begin gehad. Vandaar dat ik er helaas nog niet aan toe gekomen ben om een lekkere lange blog te schrijven. Gelukkig hadden we de foto’s {#takepicture} nog en is het jaar nog lang!

2009 inspirerend begonnen wat betreft mijn website. Ik dreigde een beetje ingedut {#brancard} te raken maar dankzij de bezoekjes aan de sites van mede webbies heb ik nu weer ideeën te over! Collega’s bedankt! {#handshake} Hopelijk kan ik jullie op mijn beurt ook aan wat inspiratie helpen.

Ik hoor net van Piet Paulusma dat het morgen kan gaan sneeuwen {#snowing}, dus wie weet wat voor mooie plaatjes dat gaat opleveren!

 

 

About the Author

Elmar

9 Reacties

 1. hartje

  wat leuk dat je even op mijn log kwam kijken!

  wat heb jij veel op je site

  kunnen we wel even rond kijken!

 2. Belinda

  Maar vergeet Blokland dan niet U2 met NewYearsday? 😉

  (ik ben duidelijk geen Abba-freak).

   

  Ik wens je het allerbeste voor een heel nieuw versjaar met nieuwe ronden, nieuwe kansen! Dat we er met zijn allen een topjaar van gaan maken!!

 3. rietepietz

  Wauw…. ziet er érg mooi uit hier , je bent waarschijnlijk ook beter thuis in de digitale wereld dan ik  .

  Maar nu eerst even de allerbeste wensen voor 2009 met een goede gezondheid en veel leuke logjes .

  Met een camera kun je ook al beter overweg dan ik , al belet me dat niet regelmatig m’n logjes met , terzake doende , foto’s te illustreren 😉

 4. Hanny

  Leuk dat je al een paar keer bij bij gereageerd hebt. Maar doordat ik met vakantie was en daardoor niet zoveel op internet, heb ik eigenlijk nog niet rondgekeken op je log. Als ik thuis ben en weer een beetje op orde, kom ik zeker terug.

 5. Gisella

  Jij ook een heel fijn 2009,leuk dat je op me blog heb gereageerd:-)

  Zaagselballen lijken me zeker niet lekker,maar als je keuken mooi word dan is het wel ff een goed alternatief om te doen.

  Groetjes

 6. f r e d

  ik heb het wilhelmus nog geprobeerd. wat een ramp…..!!!{#cry}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)