zaterdag 01 maart 2008 Er zijn geen reacties deze week Blog

Vanochtend heb ik lekker uitgeslapen na een nacht met onweer, storm en flinke hoosbuien. Maar wat was het genieten vannacht! Ik ben een groot liefhebber van onweer en dan vooral ‘s nachts. Wat is er lekkerder dan warm in je bed te liggen terwijl het buiten zo te keer gaat? Maar vaak ga ik ook even mijn bed uit omdat je juist in het donker zo kunt genieten van de prachtige bliksemschichten. Nu nog leren hoe je die schichten kunt fotograferen. (Mocht je tips hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag!)

Maar goed, je begrijpt dat uitslapen vanochtend dus geen overbodige luxe was. Om half tien ben ik heerlijk op mijn gemakje, lekker in pyjama, gaan ontbijten en daar hoort de krant natuurlijk ook bij.

Toen manlief ook uitgeslapen was werd het tijd om te douchen en aan te kleden want helaas moesten er nog een paar noodzakelijke boodschappen worden gedaan. Mijn grote vrees voor een overvolle parkeerplaats bij het winkelcentrum bleek juist te zijn toen ik mijn auto er probeerde kwijt te raken. Het stond namelijk bomvol, en dan is het rondjes rijden tot je een ons weegt voordat je eindelijk een plekje hebt bemachtigd. Mits je geluk hebt, en dat had ik wonder boven wonder vanochtend, en er iemand voor je neus wegrijdt als jij net aan komt rijden. De auto was ik dus gelukkig, tegen alle verwachtingen in, snel kwijt. Op naar de Blokker waar ik een cadeau voor mijn beide ouders op de kop heb getikt, morgen worden namelijk hun verjaardagen en dat van mijn nichtje gevierd. Na de aankoop van een cadeau was het snel richting de naastgelegen Appie om de laatste inkopen te doen voor het weekend. Het schijnt dat we allemaal minder te spenderen hebben dit jaar. Maar aan de drukte en de overvolle winkelkarren bij de AH te zien vandaag en gisteren, lijkt het allemaal nog wel mee te vallen. Of zou iedereen smurfjes sparen?

kadosmurf

About the Author

Elmar

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)