maandag 05 september 2011 Er zijn 39 reacties deze week Blog

Zoals jullie gemerkt hebben is het nog al stil geweest wat mij betreft in weblogland. Gelukkig was er niets ernstigers aan de hand dan onvrede met de manier waarop ik aan het bloggen was en de vakantie natuurlijk!. Er moest iets veranderen, de boel moest op de schop, maar het bedenken van wat er dan anders moest heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Het resultaat van al dat geestelijk geploeter kunnen jullie nu dan eindelijk zien. Maar er is meer, niet alleen introduceer ik een andere manier van bloggen, mijn website heeft ook een totaal nieuwe look. Toen ik aanklopte bij mijn weblogbouwer Willem om het een en ander aan te passen kwam hij met de suggestie om gelijk de hele site dan maar eens op zijn kop te zetten, met als gevolg dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe ‘theme’ die bij Elmarswereld past. Dat viel nog niet mee, want wat zijn er ongelofelijk veel themes! Uiteindelijk is het deze geworden, toepasselijk omdat je veel met foto’s kunt doen en en daarmee kunt variëren, en dat is iets dat wel bij mij past. Zo kan er bij elke blog een foto worden uitgelicht die ook weer in de slider boven aan de homepage gezet kan worden. Natuurlijk kan ik de achtergrond foto ook regelmatig wisselen en bijvoorbeeld aanpassen aan het seizoen. Voor de eerste foto heb ik gekozen voor de omgeving van jachthuis Sint Hubertus, de originele foto staat hier onder, verder is hij de uitgelichte foto bij deze blog en natuurlijk is hij terug te vinden in de slider! Voor deze keer ter illustratie een beetje een overkill dus! {#knipoog}

Voor wat betreft het bloggen heb ik gekozen voor een weekblog, dat wil zeggen dat ik per week dagelijks een of zelfs meerdere blog(jes) kan plaatsen en al die blogjes samen vormen een weekblog. De reacties van een week komen ook samen, waarbij helaas niet te zien is op welk artikel de reactie slaat, het is dus handig om in je reactie even de dag of dagen van de week te vermelden waar je op reageert.
Op welke dag van de week je ook langskomt er valt altijd wel wat te zien en of te lezen, en reageren kun je doen op dat moment van de week dat het je uitkomt of dat nu 1 of meerdere keren is. Voor mij heeft deze manier van bloggen als voordeel dat ik het lezen en reageren bij jullie over een hele week kan verspreiden en dat ik dat dus zeker met veel meer plezier en aandacht zal doen dan vroeger het geval was.

Tot slot, de vernieuwde website zal vast even wennen zijn, ook het menu is iets aangepast, maar gelukkig is er ook nog veel herkenbaar! Kijk rustig rond en laat je verrassen!
Kom je nog dingen tegen die niet kloppen of werken, laat het me dan gerust even weten!

About the Author

Elmar

39 Reacties

 1. Doc

  Most help articles on the web are iacncurate or incoherent. Not this!

 2. Willem

  De gegevens hoeven nu niet meer opnieuw te worden ingevoerd wanneer u bent ingelogd!

 3. Elmar

  Ik heb begrepen dat mensen die reageren steed weer hun gegevens moeten invullen. Ik heb dat probleem voorgelegd aan mijn sitebouwer, hopelijk komt er snel een oplossing.

  Intussen mijn excuses voor het ongemak! 

  groetjes,
  Elmar

 4. renesmurf

  Schitterend!  Ik mag altijd graag zulke bouwwerken eens bekijken.
  En in een vakantie kom ik er wel eens toe, dit jaar wel! 

 5. Aline

  Op schilderen:  Lijkt me niet meer dan logisch, want je moet het weer pakken wanneer je het pakken kan… 

 6. Aline

  Op dit moment zijn velen met hun blog bezig… maar je hebt er over nagedacht, het plan uitgewerkt en je bent weer bezig… heerlijk toch… 😀 

 7. Sisely.nl

  Sisely heeft een reactie achter gelaten op blog …Saint Nic…Pff is een lange rit geweest, ieder geval het uit zicht is mooi aan ZEE.

 8. Jan K.alias Afanja

  Indrukwekkend bouwwerk die Pont de Normandie, maar je moet er geen hoogtevrees hebben.
  Jullie hadden wel een erg mooi uitzicht vanuit jullie huisje.
  Maak er een mooi weekend van, Elmar.
  Jan K.alias Afanja´s laaste blog ..Skywatch Friday 162

 9. Jeroen

  Je blog ziet er prachtig uit Elmar. Jammer dat niet meteen te zien is wat je nieuwste logje is. Wat een pitoresk plaatje van Quimper. Heel mooi!

 10. Annemarie

  Quimper… Nee dat ken ik dan weer niet.

  Trouwens Elmar, heel vervelend, ik moet elke keer mijn gegevens weer invullen.. 🙁 

 11. Ria B

  Hoi Elmar !!!
  Ik zag je reactie en even klikken en zie hier ??
  Ook jij een nieuwe sit en een waar ik kan reageren met de Ipad !!
  Ik ga je weer volgen .
  Was pas geleden nog in , Lochem, Harfsen en Deventer !!
  Jammergenoeg niet op de skates.
  Ria B´s laaste blog ..Zo gek !!

 12. Hanny

  Ik ben gek op gebrandschilderde ramen. Je laat er prachtige foto’s van zien.
  Zo’n beeldengroep heb ik ook nog nooit gezien in een kerk. 

 13. J@n.

  Is dit logje bedoeld om de lezers jaloers te maken?:-)

  Gr. J@n

 14. klaproos

  Mooi  elmar,
  de kans om te  schilderen op een mooie dag  moet je  zeker  niet laten liggen:-)

  leuke  huizen,
  ik ga  der achteraan 🙂

 15. Hanny

  Toen wij nog over de Pont de Normandie reden, waren de tolpoortjes aan de noordkant en niet midden op de brug. Ik vraag me af wat de reden was om ze te verplaatsen.
  Een prachtig uitzicht uit jullie huisje. Zeker als de zon erbij is en de hemel blauw kleurt zoals dat alleen voorkomt in Bretagne. 

 16. ria

  Prachtig uitzicht! Over die brug zijn we ook eens gereden, wat een joekel hè en mooi!

 17. Annojo

  Mooi hoor, je nieuwe site!
  Dat geldt ook voor dat oprachtige huisje, ach wat zou ik daar graag gaan wonen. Nog even dromen en plannen maken dan maar … 

 18. boomkruiper

  Nou nou wat een verandering ineens :O Heel mooi de foto’s van de vakwerk huizen. Doe meteen een bod 😉

 19. Redstar

  Schildermomenten zijn momenteel spaarzaam ja. Gebruik van maken dus. Ze hebben daar ook mooie kleuren gebruikt zo te zien 😀

  ot: Ik moet mijn gegevens weer opnieuw invullen? Geen cookie op Elmarswereld? 

 20. marjoleinvanhetplein

  Hallo, daar waren we weer eens !!
  Wel weer even wennen, maar daar ben ik niet zo`n ster in ;-(
  Je foto`s zien er in ieder geval goed uit
  Dag

  Nu maar hopen dat onze weblogs weer boven water komen , duim je mee ?

 21. Annemarie

  Prachtig die Franse kleuren. Zalig om naar te kijken.
  Ik hoop dat we daar nog veel van zien.

  Trouwens dit met die reacties vind ik nou niet heel erg handig… 

 22. Suske

  proficiat ! Het ziet er hier erg mooi en fris uit.
  blij dat je er weer bij bent. 

 23. ria

  Ja, die regen zijn we nu wel een beetje beu hè.
  Het ziet er netjes uit hier en een huis in Frankrijk hoef ik niet hoor, heb genoeg aan dat van mezelf 😉

 24. Leidse Glibber

  Ziet er allemaal mooi en lekker fris uit.

 25. Billy

  al een tijdje niks meer van je gespeurd, Elmar
  In het regengat van Frankrijk laat ik liever dat huisje over aan een ander… 😉
   
  Groetjes!

 26. Hanny

  Ah, mijn favoriete vakantiestek. Nergens is de lucht blauwer en de lucht zuiverder dan in Bretagne aan de zee. Zijn de huizen mooier wit en blauw. Kortom daar is het genieten.

 27. Annette

  Welkom terug, Elmar! Ik vond het jammer dat je met bloggen gestopt was, dus nu ben ik blij dat je er weer mee door gaat. Ik reageer niet elke dag, maar als ik wat zinnigs kan bijdragen zal ik dat zeker doen! Verras me maar! Mooie website trouwens!

 28. Jan K. alias Afanja

  Leuk dat je weer terug bent in weblogland, Elmar.
  Het ziet er allemaal fris en strak uit hier, je kunt er weer helemaal tegen na de vakantie.

 29. Redstar

  Of ik me weet te herinneren er een titel bij te zetten weet ik niet 😀 Maar succes met je nieuwe manier van loggen

 30. Albert y Mara fotolog

  Dat ziet er allemaal goed uit Elmar. Felicidades. Wel even wennen, maar al doende leren wij.
  Onze fotolog zit nu bij Blogspot. De link is: http://albertymara.blogspot.com
  Een hartelijke groet van ons.

 31. poekie

  Hoi Elmar, ziet er goed uit hoor. Leuk dat je weer eens wat schrijft. Groetjes vanuit Gouda en we hebben je vrijdag gemist. Wat is het alweer een gekkenhuis op de wildbaan s’avonds. Poekie

 32. klaproos

  Uw berichthoi  elmar, elk  mens  doet het op zijn/haar eigen manier hé,
  ik was het wachten zat en ben een nieuw  blog  begonnen,
  niet zonder spijt:-)
  ik weet niet wat ik ga  doen , maar  voorlopig  zit ik hier best 🙂

 33. Leo

  Het wordt allemaal heel anders in blogland. Overal nieuwe url’s of compleet nieuwe lay-outs. Ik wens je veel succes met de nieuwe benadering en zal je volgen als ik het even kan. Moet het nu via de favorieten regelen en dat is door de verschillende werkplekken die ik gebruik soms lastiger. Maar ik blijf je volgen, nt als op Twitter…. 

 34. Sisely.nl

  Je blog ziet er mooi uit, welkom terug in blogland.

 35. Sjoerd

  De tijd zal het leren… Het ziet er in ieder geval weer opgefrist uit hier.

 36. Annemarie

  Ziet er strak uit Elmar!
  Ik ben benieuwd aan je nieuwe invulling. Welkom terug. 🙂 

 37. Hanny

  Wat leuk, eindelijk weer een levensteken van je. Ik weet dat je springlevend bent en veel ronddwaalt op Twitter, maar daar doe ik niet aan. Dan kom ik echt niet achter de pc vandaan.
  Je nieuwe look ziet er mooi uit. De inhoud zal vast weer zeer lezenswaardig zijn.
  De foto die je dit keer laat zien, is hartstikke mooi (door de zon 🙂 ) 

 38. J@n.

  Uw bericht Op zondag ziet het er hier prima uit.
  Hopelijk houd je het nou wel vol.{#knipoog}
  Gr. J@n.  

 39. Fenny

  Of mijn weblog terugkomt en hoe die er dan uitziet …….. web-log is al 11 dagen uit de lucht……….
  Zucht……..{#cry} 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)