dinsdag 19 maart 2013 Er zijn 3 reacties deze week Blog


Recentelijk nog werd mij gevraagd of ik weer ging bloggen, het antwoord was dat ik met een blogsabattical was, maar wie weet…. De sabbatical is nu voorbij, maar bloggen ga ik niet meer echt. Ik wil mijn website geheel gaan wijden aan de olifant.
Al voor de geboorte van Kyan (1 november 2012) in Dierenpark Amersfoort (DPA), op de achtergrond links, ben ik geheel gegrepen door die grote lieve, intelligente en super sociale dieren. De beslissing om deze website geheel aan deze geweldige, maar helaas weer erg bedreigde dieren, te gaan wijden was dan ook een voor de hand liggende.

Wat kun je verwachten:
– De Olifanten van Dierenpark Amersfoort zul je hier vaak tegen komen, maar ik zal ook olifanten in andere dierentuinen gaan bezoeken.
– Er zal ook veel aandacht zijn voor de al dan niet (semi) in het wild levende olifanten in Afrika en Azië!
– Natuurlijk komt ook de zo hoog nodige bescherming van olifanten aanbod en de vele acties die er worden ondernomen om hen voor uitroeiing te behoeden.
– Algemene informatie over olifanten en nog heel veel meer!

Regelmatig heb ik al een en ander op facebook gezet, maar daar is geen plaats voor een wat meer uitgebreid verhaal, mede vandaar ook de heropening van deze website, die dus een meer informatief karakter zal gaan krijgen. Reageren blijft natuurlijk mogelijk en mocht je vragen hebben stel ze gerust, ik zal ze met alle plezier waar mogelijk beantwoorden. Maar het wordt dus, hoewel ik voorlopig een en ander wel onder blog zal plaatsen, geen echte blog in de ware zin van het woord.

War en kina klien                                                                                                                                                                                 Oma Warwar en kleindochter Kina in de sneeuw op 24 januari 2013 (DPA)

About the Author

Elmar

3 Reacties

  1. Rolf

    <font color=”blue”>Mooie Blog Post

  2. ria

    Goed idee! Bij blogs kan je rekenen op wat meer letters, vandaar dat ik daar toch vaak even de tijd voor neem. Ik vind het zeker handiger.

  3. Thérèse

    Een heel goed idee. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in ilifanten en zal bij je komen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)