Mensen, mensen het blijft maar mooi weer, wat zijn we toch bofkonten! Gisteren heeft u niets van mij gehoord, ik heb gisteren een dagje vrij genomen. Het was tenslotte Moederdag niet waar….

Vanmorgen

Vanmorgen eerst, zij het bescheiden, uitgeslapen. Op het gevaar af eentonig te worden ik heb ook vandaag weer heerlijk in pyjama buiten ontbeten. Manlief was vandaag ook redelijk vroeg uit de veren want er moest hard in de tuin gewerkt worden. Voordat hij daar aan de gang kon moesten we eerst kilo’s beton inslaan. We willen aan de kopsekant van de vijver een muurtje bouwen om aan de ene kant van het muurtje een bankje te maken en aan de andere, de vijver kant, een waterval. U begrijpt dat een muurtje zonder fundering gedoemd is tot omvallen en dus moesten we in aller vroegte op pad naar de doe-het-zelver. Met een licht door zijn assen zakkende auto, en het beton schap leeg achterlatend, reden we weer naar huis. Manlief ging gelijk onder een parasol aan de slag. Al gauw bleek de gekochte hoeveelheid beton niet genoeg te zijn en dus konden we na een snelle lunch naar de volgde kluswinkel om nog meer beton te halen.

Vanmiddag

De middag begon dus met een ritje naar een wat verder van ons huis vandaan gelegen kluszaak. Gelukkig hebben we een auto met airco! Want het was gloeiend heet in de auto, we bezweken bijna toen we instapten. Dankzij de airco was de bakoven snel heerlijk afgekoeld en kwamen we niet gebakken en gebraden uit de auto. Op de terugweg, met aan boord vele nieuwe kilo’s beton, moesten we vanwege die kilo’s omrijden om zo drempels te vermijden. Waarschijnlijk was het anders ook wel goed gegaan maar het leek ons toch verstandiger om het zekere voor het onzekere te nemen, je hebt tenslotte weinig aan een auto zonder onderkant! Terwijl mijn echtgenoot weer ijverig verder ging met zijn fundering, heb ik mij terug getrokken achter mijn laptop. Dit keer niet om iets nuttigs te doen maar om te gamen, ja u leest het goed, om te gamen. Ik ben sinds gisteren weer hopeloos verslaafd! Ik dacht gisteren och laat ik weer eens een spelletje spelen, lang niet gedaan, dus dat moet kunnen dacht ik. Niet dus, voordat ik het wist was ik hooked. Op dit moment leid ik aan vreselijke afkick verschijnselen, ik kan niet wachten tot dit stukje af is en ik weer verder kan spelen. Gelukkig is morgen de vakantie voorbij en zal de normale regelmaat en drukte wel weer snel een einde maken aan mijn verslaving. Zo niet dan is dit waarschijnlijk mijn laatste stukje voor mijn site. Natuurlijk maak ik maar een grapje, een spelletje spelen af en toe is leuk en sommige spelletjes blijven lang leuk maar eraan verslaafd raken zal me gelukkig niet zo snel gebeuren.

Vanavond

Na het diner, dat we natuurlijk buiten tot ons namen, ging ik snel weer achter mijn laptop, je bent verslaafd of je bent het niet…. Nee hoor, maakt u zich geen zorgen, deze keer was het tijd om wat mailtjes te lezen en er op te reageren en natuurlijk om dit stukje te schrijven.

About the Author

Elmar

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)