maandag 14 juni 2010 Er zijn 33 reacties deze week Blog

Het zal jullie niet verbazen dat het liedje van de week met het WK voetbal te maken heeft. Vandaag mag het Nederlandselftal het in hun eerste wedstrijd opnemen tegen de Denen. Het toeval wil dat mijn jongste dochter net gisteren in het kader van haar uitwisseling richting Denemarken is vertrokken, vandaag staat daar natuurlijk het WK op het programma! {#hollandyell}
Het is wel erg bijzonder en uniek natuurlijk om de wedstrijd in het land van de tegenstanders te volgen! Hopelijk komt er niet voortijdig een einde aan de uitwisseling!{#knipoog}
Zelf zal ik niet naar de wedstrijd kunnen kijken want ik mag rondleiden in het jachthuis, nu is het op maandag nooit druk maar het zal er nu wel uitgestorven zijn vrees ik, dus wie weet lukt het toch nog om wat te zien, als ze het internet tenminste niet te veel hebben dichtgetimmerd.
Het liedje komt deze keer van Annemarie, zij vond het op You Tube. Mij sprak het gelijk aan vanwege de melodie, het liedje ‘Mijn opa, mijn opa’, heeft me altijd al aangesproken omdat ik twee geweldige opa’s had waarvan ik oprecht kon zeggen ‘Niemand zo aardig als hij’!
Hopelijk helpt het lied ook om in de stemming te komen, en pakken we de Denen met boter en suiker in!{#hollandschmink}{#hollandschmink}{#hollandschmink}
Tot slot nog een foto, vlak voor het vertrek van Lea maakte ik deze foto, helaas heeft ze er wel een beessies allergie aan overgehouden! {#knipoog}

 

About the Author

Elmar

33 Reacties

 1. Latrice

  John By&21r#8ne7;s FFs sell well to alt fans when I have them at my sales. X-Men too. Later stuff not so much. Although I can sell those issues of Star Brand he did where he makes fun of Shooter.

 2. rietepietz

  Agossie ,m’n opa …. ik heb nog alle LP’s met de liedjes van Ja  zuster nee zuster ,ik kan er maar geen afstand van doen . Voetbal laat ik aan Henk over ,ik loop er met een grote boog omheen  en ga dan juist dingen doen die normaal nogal druk zijn ,zoals bijv. een rondleiding 😉

 3. Pasula

  Allemaal Beesies, zoveel beesies om me heeeeeheeeen. 😀

 4. plato

  Tja…. het voetbal heeft ons wel in de greep. Hele straten zijn hier versierd. Enfin je kent het wel. Ik houd mijn interesse bescheiden en beperkt tot de wedstrijden.  Voorbeschouwingen, achterafcommentaar en al die ongein er omheen, is aan mij niet besteed. Maar natuurlijk hoop ik wel dat Nederland ver komt.

 5. HH

  grijnsss,ik die niks om voetbal geef is toch aan het sparen gegaan oa beesies en dan nog zo veel meer en dat alles voor mijn neefje,LOL

  groetjes van HH

 6. Ineke

  Ha Elmar,
  ‘k Hoop dat je dochter een fijne tijd heeft in Denemarken!
  En wat een prachtige  foto van Lea, schitterend! {#jumping}{#groot}
   
  Lieve Elmar, een heerlijke zomerperiode gewenst!
  Dag, groet, Ineke
   

 7. Morgaine

  hahaha ja die Beessies vind ik geweldig, ze vermeerderen zich hier ook rustig en gestaag, hahaha
   
  XXX

 8. boomkruiper

  Die Lea heeft behoorlijk inkopen gedaan en gelukkig niet bij de ‘geen fratsen’ slager 🙂

 9. Annette

  Wat een leuk liedje. Ik ga hem op mijn Hyves zetten zaterdag. Gaaf en hij zingt zo makkelijk mee, hé? Dat wordt wel een probleem met Lea. Mijn huis zit vol met kleine en grote Beesies. Zou er tegengif tegen zijn? Duitse braadworst geven? Of Engelse thee?

 10. 10y

  Ach gut o gut, en ze heeft het al helemaal niet op die beesies {#knipoog}
  Ik vind ze wel lief hoor {#groot}

 11. pascale

  oei oei een liedje van annemarie
  dat klinkt niet goed hahahahahaha
  daar zit ik dan de hele avond mee in mijn hoofd!
  pfffffffffffffffffffff

 12. Liesbeth

  Mijn zoon Nicky is in Afrika geweest, in Guinee. Zijn beste vriend zn vader komt daar vandaan en zijn moeder is Nederlandse, een vriendin van mij geweest, is daar nu alweer een jaar of 10 en heeft er een schooltje opgezet. Waarom ik dit schrijf weet ik niet want het heeft weinig met je logje te maken alleen moest ik hier even aan denken door je eerste zinnen over je dochter ;). dat liedje is natuurlijk super!

 13. Downer

  Denk dat je dat nummer moet horen als je in ‘oranje-stemming’ bent zoals gisteren {#groot}
  En niet ‘s ochtends vroeg… {#tong2} Need more coffee! {#newcoffee}
   

 14. fotolog Albert & Mara

  Je kan gewoon niet om het WK heen. We hebben tot 15.00 uur samen gekeken. Daarna vlug naar m’n werk gegaan. Daar hoorde ik dat het gelukkig 2-0 is geworden. Geen goede wedstrijd maar in zo’n toernooi telt alleen het resultaat. Een opa is heel iets belangrijks voor een kind. Weet je dat zowel Albert als ik één lieve opa nog heel goed kunnen herinneren. En nu zijn we zelf grootouders. De fotoreportage van mijn verjaardag staat er op. Neem dus even een kijkje Elmar.
  Salu2
  Mara

 15. Gerda Bergsma

  Lea is altijd in voor een feesie! Dus dat viert ze met een beesie!
  Nederland maar nipt gewonnen. Ik weet niet of het wel zo gegaan was wanneer de Denen geen eigen doelpunt hadden gescoord. Daarna speelde Nederland ineens met een beetje meer zekerheid. We zullen zien wat zaterdag komen gaat!

 16. gerdaYD

  Niemand ontsnapt er aan, ook onze lieve Lea blijkbaar niet, hihi.
  Ik ben geen voetbalfan, kijksporten zeggen  me niks. Maar van mij mag het voor de anderen wél, als ze er maar plezier aan beleven Elmar!

 17. curieuzeneuzemosterdpot

  hihi .. lea ziet er fantastisch uit!
  is vast ook lekker warm?  {#groot}
  met je jongste dochter in denemarken moet het erg stil zijn in huis?
  ik hoop dat zij zich heel snel thuis voelt en zich enorm amuseert.

   

 18. Han

  Arme Lea, ik heb met haar te doen zo onder de beestjes te zitten en dan niet kunnen krabben omdat je geen nagels hebt. Heel leuk in beeld gebracht Elmar!

 19. Therese

  Aáááááách, wat een leuke foto van onze lieve Lea!!
  Groetjes Th.

 20. ♥klaproos

  gezellig  liedje  elmar
  doet me aan mijn jeugd denken 🙂

 21. Elise

  Ligt het nou aan mij en ben ik de enige die geen oranjekoorts heeft ?

  Ach, hij verdient er lekker aan .. haha

  fijne avond, Elise

 22. Jeroen

  Helemaal in de ban van Oranje he. Lekker van genieten. Zelf heb ik niets met voetbal noch met Nederland. En kijk met argusogen naar de saamhorigheid die er met voetbal blijkbaar wel is. Waren we richting politiek maar zo eensgezind.

 23. beuzeblaadje

  Leuk  zo’n liedje van de week (kun je nagaan wat ik hier allemaal
  heb gemist 🙁
  En wat een leuke fleurige foto die onderste!!

  Groetjessss,
  beuzeblaadje

 24. Hanny

  Zul je net zien. Tijdens het tandenpoetsen, omdat ik naar de tandarts moest, werd de 2-0 gemaakt. Waaruit blijkt dat ze zonder mijn steun kunnen winnen. De komende wedstrijden maar niet meer kijken. 😉
  Lea ziet er prachtig uit! De ware supporter!

 25. Marjolijn

  Yep….Oranje heeft deze 1e wedstrijd in de pocket.
  Dat is het belangrijkste, eerst de punten en dan de schoonheid.

 26. marjolein vh pl.

  Jij of  Lea hebben aardig wat boodschappen bij AH gedaan !!
  Maar het heeft goed geholpen met deze outfit  2-0 🙂

 27. Jan K.

  Over het algemeen heb ik het niet zo op dit soort Oranje-liederen, maar alles klinkt beter dan die verfoeide vuvuzela’s. En intussen zijn de eerste drie punten binnen na een matige wedstrijd. Op naar zaterdagmiddag!

 28. Wieneke

  Oooh, Elmar, mag ik alsjeblieft die foto van Lea overnemen op mijn eigen blog in de categorie LEUK.

  @Natuurlijk mag dat!!!

 29. Pia

  Er wordt momenteel gekeken hier naar de voetbal, maar mijn sport is het niet. Vandaar hier aan de computer om te vernemen dat je Lea nog weggestuurd hebt met uitslag 🙂  Het beest is er wel weer klaar mee

 30. P-TER

  Aha ze is de Denen aan het deprimeren! hihi
  Orangje zal wel winnen!
  We duimen mee!
  Gr.
  P-TER

 31. Me!

  Die Denen moeten toch een makkie zijn.

 32. Annemarie

  Gelijk maar weer even luisteren! En als Andi thuiskomt hem natuurlijk ook vrolijk mee laten genieten!
  Viva Hollandia…
  helaas de vlag is er nog niet. 🙁

 33. J@n

  De waarzegster van het NOS-journaal heeft voorspelt dat het een gelijkspel zou worden, maar of het 0-0, of 1-1 zou worden wist ze niet…….
  Gr. J@n.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)