Deze week wordt hopelijk een week waarin de rust terug keert en ik weer als van ouds in weblogland te vinden zal zijn. Hoewel rustig…..
Ik kreeg vrijdag bericht van Hermien uit Delft dat haar, zeer belangrijke maar onberekenbare, gaste Lea Leeuwenhart besloten had plotseling de kuierlatten te nemen en dat het haar plan was om naar Elmar’s Wereld te komen. Maar hoewel zij al vrijdag vertrokken is heb ik taal nog teken van haar vernomen, dat wil zeggen tot vanmorgen, toen ik ineens een nog al cryptisch en verontrustend smsje en mailtje kreeg. Het smsje luidde “Ik maak een kleine omweg!” en als bijlage van het mailtje zonder verdere tekst vond ik deze foto.

Jullie begrijpen dat ik me toch wel enige zorgen maak, maar katachtigen komen gelukkig meestal op hun pootjes terecht en hopelijk heeft Lea nog geen negen levens versleten! Wel graag hoor ik graag van de heer op de foto, want ik ben eigenlijk wel erg nieuwsgierig waar Lea naar toe is gevlogen. Mocht trouwens een van jullie haar toevallig op Schiphol zijn tegen gekomen dan hoor dat dat natuurlijk graag. Oh sorry, jullie weten natuurlijk niet hoe ze er uit ziet, ik heb even een foto van Hermien ‘geleend’ (sorry Hermien) waarop ze duidelijk te herkennen is en waaruit blijkt dat ze erg van vliegen houdt, dus helemaal verbazingwekkend is het niet dat ze het luchtruim heeft gekozen voor haar ‘omweg’.

Lea gefotografeerd door Hermien

Intussen heb ik ook een enorme omweg gemaakt om bij het liedje van de week uit te komen. Deze week hoe kan het ook anders staat het liedje in teken van de komst van Lea Leeuwhart, tenminste ik hoop dat de deze week toch haar opwachting maakt. Om zich thuis te laten voelen heb ik een mooi lied uit de Lion King gekozen als het liedje van de week, Can you feel the love tonight, gezongen door Elton John. Hopelijk vind Lea het ook mooi en komt ze snel deze kant op.

About the Author

Elmar

30 Reacties

 1. rietepietz

  Als dat maar goedkomt met alwéér problemen door een aswolk , ik ken de geschiedenis van Lea niet maar dat gaat vast goedkomen als ze op jouw log is aangeland 😉

 2. Pia

  Ik woon niet in de buurt van beide. Gelukkig maar want die stoere jongens zouden Lea aan vellen scheuren

 3. Liesbeth

  Ik geloof dat ik maar een paar keer in mijn leven op Schiphol ben geweest en vliegen heb ik drie of vier keer gedaan, dus die kans ik erg klein dat ik Lea tegenkom..

 4. Renesmurf

  Als ik op schiphol kom zal ik goed uit mijn doppen kijken!

 5. Inge

  Ik werk op Schiphol dus ik zal extra goed opletten. Mooi liedje, ook een van mijn favorieten.

  groeten Inge

 6. Leidse Glibber

  Die Lea houdt ons wel bezig he.
  Ik hoop dat ze snel bij je is, maar sta niet raar te kijken als er opeens een luchtballon in je tuin landt.
  Lea schijnt tot alles in staat te zijn heb ik ondertussen al begrepen.

 7. ria

  hahaha, wat een toestand weer met Lea, last van een klein aswolkje?

 8. Henry aka bl@nkie

  Dat is een omweg zeg om bij dat liedje te komen maar het is de moeite meer dan waard! {#surprised}

 9. 10y

  Ik denk dat Lea het liedje vast heel leuk vindt en dat ze snel komt aanwaaien {#groot}

 10. boomkruiper

  Denk dat ze even een beetje aslucht voor de milieudienst is op wezen halen :D)

 11. hanscke

  Dit komt vanzelf op zijn pootjes terecht

 12. P-TER

  Een omweg maken voor de liefde,
  wie wil er dat niet!
  Gr.
  P-TER

 13. gerdaYD

  Jij mag zoveel omweggetjes maken als je maar wil lieve Elmar, met één restrictie: dat JIJ er gelukkig van wordt! Alles aan het eigen tempo hé, geniet van alles wat je op je weg tegenkomt, ook het liedje van de week…

 14.  Etje

  En omweg makenvoor dit liedje geeft niet hoor,
  want het is meer dan de moeite waard

 15. curieuzeneuzemosterdpot

  lea ligt intussen warmpjes in je armen te genieten, wed ik, bij het horen van zo’n prachtig lied?

  een dikke dankjewel voor je lieve verwelkoming, elmar!

 16. Elise

  Hmm, naar Elmar via Schiphol, das wel een enorme omweg haha. Maar is ze nu aan aangekomen ?

  Ik duik mijn bed in, ben gaar. Vandaag nog zon gehad of neit ? Hier heb ik de hele middag buiten kunnen zitten. groetjes Elise

 17. MrFrancky

  alles en iedereen zal wel goed terecht komen.
  Dit vertelde de geest van Napoleon me deze avond.
  groetjes.

 18. Di Mario

  Mocht ze over drie weken nog niet gevonden zijn, ik ga dan naar Schiphol.

  Love As always
  Di Mario

 19. Brillie

  Ik zag hier een drik tas gebruikt worden als een vlieger.

 20. Han

  We zullen morgen wel even naar schiphol rijden, met die goed gelijkend foto van jou moet het toch lukken haar te vinden.

 21. Hermien

  Oh oh, ik maak mij i.t.t. Wieneke wel erg ongerust! Dat sms’en en mailen heeft Lea niet bij ons geleerd hoor! Het is gewoon een autodidact. Ik hoop maar dat zij snel terecht zal zijn in jouw wereld Elmar! Tot die tijd doe ik geen oog dicht.

 22. Pasula

  Ik was toevallig op Schiphol maar heb niks gezien, er hing een aanvliegende aswolk voor.

 23. Sisely

  Ik zal wel goed uit kijken, leuk geschreven.

 24. Therese

  Oóóóóó ‘t is me d’r eentje. Een omweggetje, jawel. En van wie heeft ze dat sms-en geleerd?  Wat een portret. Als dat maar  goed afloopt………nu maar hopen dat ze op jouw mooie lied afkomt, Elmar!!

 25. Wieneke

  Och, dat komt wel goed. Lea Leeuwenhart is een bijdehand beessie, hoor.  Gewoon even een SMS en een foto per mail sturen, há! Ik bedoel maar. Dat kunnen die stomme katten in diergaarde Blijdorp mooi niet, zeg.
  Hou ons op de hoogte, Elmar.

 26. tagrijn

  Je moet als een speer naar Schiphol. Door ‘de as’  mag er weer niet gevlogen worden, dus misschien zit ze daar nog wel.

 27. J@n

  Ver zal ze niet vliegen, want ik heb gelezen dat Schiphol vanaf 6 uur vanochtend weer dichtligt tengevolge van het IJslandse vulkaanstof…….
  Gr. J@n.

 28. Me!

  Volgens mij zie je die nooit meer terug…

 29. ♥klaproos

  goeiemorgen elmar,
  de liefde kan ik duidelijk voelen:-0
  ik hoop dat  ze gauw zij het via omwegennaar je  toe komt:-)

  grappig geschreven :-))

 30. Hanny

  Ik was wel op Schiphol, maar dat was 16 dagen geleden en toen was Lea nog niet op stap. Dus ik heb geen flauw idee waar zij kan zijn. Ik hoop dat er snel een levensteken komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)