maandag 07 april 2008 Er zijn 2 reacties deze week Blog

Op maandagochtend houden wij er van om rustig opgang te komen, ons rustig geestelijk voor te bereiden op weer een nieuwe werkweek. Dat betekend nadat de wekker gegaan is nog even rustig wakker worden, iets langer dan normaal douchen {#emotions_dlg.bathing} en ontspannen ontbijten met de krant {#emotions_dlg.coffee} erbij. Op deze manier beginnen we rustig de week. Manlief is dan meestal net niet op tijd bij zijn baas, maar die knijpt gelukkig een oogje toe {#emotions_dlg.knipoog} .

Vanochtend was daarop geen uitzondering… tot dat de hel plotseling losbrak. Een kabaal van heb ik jou daar! Met een wrede klap {#emotions_dlg.hammer} waren we klaarwakker. Sterker nog we zaten recht overeind in bed {#emotions_dlg.duh} ! Onze eerste gedachte was dat men, zonder ons eerst even gewaarschuwd te hebben, was begonnen aan de afbraak van ons huis. Dat was onmogelijk realiseerden wij ons al snel, maar wat was het dan? Eén van de kinderen misschien die deze maandagochtend een goed moment vond om zijn of haar slaapkamer eens rigoureus te verbouwen? Maar dat kon het ook niet zijn, want de kamers van onze {#emotions_dlg.bored} dochters {#emotions_dlg.handkiss} zijn nog niet zo lang geleden aardig verbouwd en onze zoon {#emotions_dlg.baseball} houdt er net als wij van om op maandag rustig te beginnen. Hoewel, hij begint het liefst elke dag rustig.

Het kon echt niet bij ons zijn en dus moest een van onze lieve buren het stoute plan {#emotions_dlg.protest} hebben opgevat om vroeg op deze maandag morgen aan de slag te gaan. Dat bleek te kloppen, toen mijn man en ik iets eerder dan te doen gebruikelijk bij de voordeur afscheid {#emotions_dlg.crush} van elkaar namen. Twee huizen verderop stonden twee busjes voor de deur. Er liep een man af en aan, terwijl een andere man klaarblijkelijk de boel luidruchtig aan het afbreken was.
U begrijpt ik kon het niet nalaten om op onderzoek {#emotions_dlg.sherlock} uit te gaan. Ik moest en zou natuurlijk weten voor welke drastische verbouwing ik zo snel de week was in geslingerd. Het bleek dat de buren deze koude {#emotions_dlg.freezing}maandagmorgen het buiten wat aangenamer van temperatuur wilden maken, door hun voorgevel er voor een groot deel uit te laten slopen. Aardig bedoeld natuurlijk, maar het hielp helaas niet echt. Maar al snel, gelukkig voor de zich suf stokende buren, werd het gat, door de hardwerkende heren, gedicht door een nieuw raam plaatsen. U begrijpt het plaatsen van een nieuw raam ook niet geruisloos kan en dus volgde er nog enig kabaal{#emotions_dlg.nah}. Toch was al met al om tien uur de rust weer gekeerd, eigenlijk best snel dus {#emotions_dlg.happy_thumbup} .
Nu maar hopen dat we ondanks het wrede luidruchtige begin de week goed doorkomen.

 

About the Author

Elmar

2 Reacties

  1. lybgbnu

    fqUgNN eukubygftguf

  2. Siobhan

    Geheel eens met ron Rozen !!!! Van Uhm is gecihsft!!!! EIGEN SCHULD DIKKE BULT!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)