woensdag 23 juni 2010 Er zijn 27 reacties deze week Blog

Lieve webbies ik ben niet snel bang te krijgen maar ik voel me nu toch echt niet op mijn gemak. Ik heb zelfs last van nachthengsten, en die heb ik anders nooit. Maar laat ik bij het begin beginnen. Zoals jullie weten heeft Carla afgelopen zaterdag Lea weer op de trein gezet, alleen reisde ze deze keer niet verder maar terug. Speciaal op Lea’s verzoek, want die miste haar knuffelvriendjes, dus voordat ze naar iemand anders ging wilde ze nog weer even hier logeren. Dat vond ik natuurlijk geen probleem en dus haalde ik haar afgelopen zaterdag op het station af. Zo ver niets bijzonders dus, en misschien hebben de vreemde dingen die hier gebeuren ook wel niets met Lea te maken, maar het is wel erg toevallig dat ze begonnen toen Lea weer terug was. Laat ik het jullie uitleggen.
Ik was net terug van het station en ik liep nog even de tuin in om de vissen in de vijver eten te geven, toen  ik opeens geritsel tussen de planten hoorde. Nu zitten er veel vogels in onze tuin en ook de katten lopen er rond dus besteedde ik er in eerste instantie weinig aandacht aan. Maar bij die ene keer geritsel bleef het niet, het ristelde wel opvallend vaak, en dus wilde ik op een gegeven moment toch wel graag weten wie of wat het geritsel veroorzaakte. Dat was nog niet zo gemakkelijk want kennelijk wilde de ritselaar niet gezien worden. Tot ik zondag met mijn camera de tuin in liep, het geritsel hoorde, en op goed geluk afdrukte.

Er zat duidelijk iets tussen de hedra maar wat of wie? Natuurlijk heb ik gepobeerd om daar achter te komen, maar hoe snel ik ook was, de ander was veel sneller want ik heb niets kunnen vinden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik aardig aan mezelf begon te twijfelen, want verbeeldde ik het me niet allemaal, of was er toch niet een logische verklaring voor? Onze kat Tijger heeft dezelfde kleuren, was het wel iets vreemds of was het toch gewoon onze Tijgertje?
Na een rusteloze nacht liep ik op maandagmorgen behoedzaam de tuin in, mijn camera in de aanslag, voor het geval dat….
Het duurde niet lang voor ik het verdachte geritsel weer hoorde, er was toch echt iemand, en aan het geritsel te horen volgde die iemand mij. Ik besloot te doen alsof ik het niet in de gaten had en me dan plosteling om te draaien, wie weet kwam ik er zo achter wie mij leek te besluipen. Dat werkte, dat wil zeggen tot op zekere hoogte, ik heb er wel een foto aan overgehouden, maar helaas had ik nog steeds geen idee wat er ruisde in het struikgewas.

Toen ik vanmorgen de tuin in liep voelde ik me duidelijk weer bespied, maar het werd nog vreemder want sinds vanmorgen krijg ik ook vreemde telefoontjes, iemand belt anoniem, en alles wat ik vervolgens te horen krijg is geritsel, het lijkt wel of de ritselaar uit de tuin me nu ook belt. Jullie begrijpen dat ik me in het geheel niet op mijn gemak voel, hopelijk kom ik er snel achter wat er aan de hand is anders moet ik binnenkort nog bij een shrink langs!

Wordt vervolgt……

About the Author

Elmar

42 Reacties

 1. FietsMargreet

  Ik heb ook anderhalf jaar in Engeland gewoond bij een zeer sportieve familie (tennissen en voetballen: heb heel wat wedstrijden van Newcastle United gezien, zelfs tegen Feijenoord voor de europacup). En de vrouw des huizes ging elk jaar naar Wimbledon en bracht dan wel eens een kaart (Tom Okker, wie kent die nog?) voor me mee. Ik moest dan op de 4 kindertjes passen!!
  Jammer dat het nu gelijk valt met het voetbal want ik zie eigenlijk nauwelijks iets van Wimbledon dit jaar! Zelf tenniste ik vroeger ook fanatiek, maar nu fietsen dus en kijk ook uit naar de Tour de France!
  Groetjes

 2. Jeroen

  Jammer dat je er niet meer in persoon aanwezig kunt zijn. Maar wat je zegt: de tv is er weer goed voor. Geniet ervan Elmar!

 3. hanscke

  Wimbledontime is a very nice time. ik heb genoten van Robin Haase en van Thiemo de Bakker, zelfs nu ze verloren hebben. Het waren mooie partijen.

 4. gerdaYD

  Kijksporten zijn niet mijn pakkie-an, doésporten al zeker niet, hihi.
  Maar als jij er plezier aan beleeft, waarom ook niet? Geniet er van lieve Elmar!
  En héél erg bedankt voor je lieve en steunende reacties altijd!

 5. Leidse Glibber

  Het wordt weer een heerlijke sportzomer, voetabla, Wimbledon en dan ook nog de Tour.

 6. Renesmurf

  Dat lied hoort dus gewoon bij je.

  Ik heb niks met sport, niet in die zin dat ik wedstrijden ga kijken.

 7. Therese

  Ja, jammer van dat overdekte. “Het regent op Wimbledon”, die tekst vond ik altijd zo mooi en maar wachten en zingen met sir Cliff.

 8. marjolein vh pl.

  Dat lijkt me wel wat om Wimbledon van dichtbij mee te mogen maken en daar ik ook dol ben op aardbeien…combineert dat goed !

 9. Elise

  Ik heb dus helemaal niets met tennis en Wnmbledon. Ik heb alleen gekeken toen Richard speelde maar verder niet. Ben zowieso geen sportmens vind er gewoon niets aan om daar naar te kijken, schaats of doe liever zelf haha

  groetjes Elise

 10. tagrijn

  Dus Elmar zit straks van de eerste tot de laatste minuut bij Haase tegen Nadal. Als je hem heel hard aanmoedigt wint hij heel misschien. Dat zou pas een stunt zijn.

 11. Billy

   
  met het WK in Zuid Afrika valt het tennis wat in het water (figuurlijk dan).
  Misschien kijk ik wel ‘s naar de finale van de vrouwen…
  Cliff had er beslist zin in toen!
  {#hangloose}

 12. Redstar

  De BBC heeft ook snooker, en dat durf ik nog wel eens te kijken als ik tijd heb. Meer omdat ik het zelf ook graag doe.
  Dit liedje ken ik nog wel ja 😀

  grts

 13. Me!

  Ik ben niet zo’n sport fan, eigenlijk gun ik me de tijd niet om te kijken. Maar het optreden van sir cliff kan ik me nog goed herinneren en ik heb nog even met plezier teruggekeken.

 14. 10y

  Good ol’ Sir Cliff kan nu niet meer uit z’n tent gaan, maar nog wel uit het dakje {#cheer}
  Heel veel kijkplezier!

 15. ank

  Hoewel een groot toernooi (vorige week)  hier “naast de deur” wordt gehouden,
  heeft het nooit mijn interesse…
  Kannie alles hè?
  Groetjessss

 16. Jan K.

  Wimbledo gaat over het algemeen vrijwel helemaal aan mij voorbij – ik kijk meer uit naar de Tour de France – maar de scène van dit filmpje herinner ik me nog wel. Leuk!

 17. Liesbeth

  Ja dat is ook weer begonnen he. ik volg dat niet..meer en ook de Tour niet. Jij natuurlijk veel plezier met kijken!

 18. Pasula

  Geweldig toch…
  Geniet van de sport & muziek Elmar!!

 19. Plato

  Joh, Elmar, met dit clipje heb je mij een enorm plezier gedaan. Ik kende het al maar ik heb het helemaal uitgekeken en geluisterd. En dat zeker niet voor de laatste keer. Geweldig hoe zo’s stadion, zonder instrumenten en versterking helemaal plat gaat voor Cliff. Eigenlijk hoop ik dat het dit jaar weer een half uurtje gaat regenen 🙂

 20. Marjolijn

  Lekker nummer, maar toch hou ik me nog even bij de voetbal.
  Geniet van de zomer.

 21. curieuzeneuzemosterdpot

  de belgen doen het daar niet slecht, heb ik me laten wijsmaken?

  heel veel kijk- en supporterplezier, elmar!  {#groot}

 22. boomkruiper

  :)) Zag de grenswachters alweer in een nieuwe outfit :)) En Federer had het al zwaar :O

 23. Hanny

  Leuk dat filmpje met Cliff. Een rasartiest als je dit zo even uit de losse pols kunt doen.

 24. klaproos

  yeah  yeah

  lekker liedje  buttercup:-)

  i’m in  love:-){#cheer}

 25. J@n

  Tannes doet mij niks, ik zie meer in voetbal en die is er voorlopig gelukkig genoeg.
  Sorry joh!
  Gr. J@n.

 26. Sisely

  Geniet ze maar, ik kijk alleen maar naar Rolland Garos.Fijne avond nog.

 27. Brillie

  Ik ben gek op Tannas. En misschien ga ik nog wel naar het tannas toe om te kijken. Niet te dicht bij, anders doet je nek zeer. Morgens trouwens een blog over potten http://www.brillie.nl hou het in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)