zaterdag 05 april 2008 Geen reacties Humor

Jantje {#emotions_dlg.baseball} ligt in bed  en hoort een vreemd geluid. Het geluid komt uit de kamer van zijn moeder {#emotions_dlg.babe} , die al twee jaar weduwe is. Hij loopt stilletjes naar de slaapkamerdeur en loert door het sleutelgat.
Jantje {#emotions_dlg.baseball} ziet zijn moeder {#emotions_dlg.babe} naakt op bed liggen. Ze zwaait hevig met haar armen en roept:”Ik wil een man, ik wil een man…” Dat gaat zo verschillende nachten door.

Op zekere nacht is het geluid plotseling totaal anders. Jantje {#emotions_dlg.baseball}besluit weer eens te gaan kijken. Dit maal ziet hij zijn moeder {#emotions_dlg.babe} naakt op bed liggen samen met een naakte man {#emotions_dlg.love_kissing} .

Verschrikt loopt Jantje {#emotions_dlg.baseball} naar zijn kamer. Hij gooit de deur dicht, trek zijn pyjama uit, gaat naakt op zijn bed liggen, zwaait hevig met zijn armen en roept:
“Ik wil een fiets, ik wil een fiets…”

 

About the Author

Elmar

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <font color="" face="" size=""> <span style="">

CommentLuv badge

Optionally add an image (JPEG only)